LANGUAGE:
19-01-2013

San Francisco (2)


Wat een ervaring. De zenuwen van zaterdag zijn op maandagavond nergens meer te vinden. Ik neem een slok van mijn biertje en kijk uit over de baai van San Francisco. Ik proest bijna mijn slok bier weer uit van het lachen. Terry is ook in een goede bui en gooit de ene na de andere amusante anekdote eruit. Terry is verantwoordelijk voor de sales in Amerika. Hij is in opperbeste stemming.

Naast mij neemt Colleen met de ober het menu door. Colleen is de vouw van Tyler en heeft ons de laatste twee dagen geholpen met diverse hand- en spandiensten tijdens het evenement.  De Fancy Food Show duurt nog een dag, maar is voor ons al een succes. De reactie van inkopers is geweldig. Het verhaal van ons bedrijf wordt geroemd. De stroopwafels vinden gretig aftrek en we doen veel goede contacten op. Het blijft nog even afwachten of dit ook concreet grote verkopen gaat opleveren, maar de afgelopen dagen was voor ons het teken dat wij op de goede weg zitten.

Tijdens een show probeer je zoveel mogelijk mensen aan te spreken en het verhaal van Eatdutchwaffles uit te leggen. Ik was eerst bang dat wij te weinig producten hadden, maar dat bleek niet het geval te zijn. De bezoekers hebben keuze uit duizenden producten en proeven overal kleine porties.

Ik vertel het verhaal van de stroopwafels en ons bedrijf. Terry sluit aan om het zakelijke gedeelte op te pakken. Onze samenwerking bevalt goed. Het was de eerste keer dat wij zo intensief samenwerkte. Tyler ondersteunde als het te druk werd en genoot net als ons van de aandacht die onze kleine stand kreeg van de bezoekers. 

Tijdens het avondeten evalueren wij de mooie momenten van de dagen daarvoor. Na het avondeten ga ik nog door naar een feest van een bedrijf dat een paar stands bij ons vandaan stond. Binnen een dag waren ze verslaafd geraakt aan onze stroopwafels. Ze hadden voor al hun zakelijke contacten in hun winkel in San Francisco een feest georganiseerd. Het leek mij een leuke afsluiter van de dag. Na een half uurtje was ik echter zo moe dat ik weer de taxi terug nam naar mijn hotel. Om tien uur lag ik helemaal kapot op bed.

« Terug
Wij maken gebruik op onze site van een Google Analytics-cookies. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet. Wij maken wel gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
 Cookies NIET accepteren