LANGUAGE:

Stroopwafelkraam huren - Eat Dutch Waffles

stroopwafelkraam huren

Smakelijk entertainment voor elke gelegenheid

Stroopwafelkraam huren bij EatDutchWaffles? Want wie kan de geur weerstaan van verse gebakken stroopwafels? Wat een smakelijke verrassing voor bezoekers van een beurs, festival, bedrijfsfeest, open dag of ander evenement! En voor de bezoekers van een attractiepark natuurlijk. Met onze mobiele stroopwafelunits en professionele stroopwafelbakkers hebben wij ruime ervaring in de evenementenwereld. Met een stroopwafelkraam van Eatdutchwaffles geef je jouw evenement de smakelijke meerwaarde die het verdient. Ook in het buitenland!
 

Andere catering dan stroopwafels?

Stroopwafelkraam huren met beleving en uitstraling

Buiten de dorpsmarkt en braderie is de oer-Hollandse stroopwafel uit het beeld verdwenen. Voornaamste reden is dat de uitstraling en de beleving van een marktkoopman niet aansluit op de bezoekers van bijvoorbeeld een (vak)beurs, festival of themapark. Daar brengt Eatdutchwaffles verandering in. De moderne uitstraling en ambachtelijke smaakbeleving van onze verse stroopwafels slaan aan op alle denkbare locaties en evenementen. Van beurzen, festivals en dance-events tot open dagen, bedrijfsfeesten en op leisure-locaties.

Stroopwafelkraam huren in eigen huisstijl

Hoe kom je als een van de vele serieuze bedrijven op een (buitenlandse) beurs in contact met bezoekers? Een verse stroopwafel is de ideale ijsbreker. Een stroopwafelkraam in je eigen huisstijl is heel origineel en de geur trekt veel nieuwe klanten aan. Je kunt hiermee het verschil maken op een beurs of ander evenement; de geur van verse stroopwafels vullen namelijk elke ruimte! Uiteenlopende bedrijven in de ICT, industrie en luchtvaart hebben dit kunstje inmiddels vertoond. Door een kar in eigen huisstijl blijf je dicht bij jezelf, terwijl je bezoekers aantrekt met die heerlijke geur van verse stroopwafels. En zo zal de boodschap die je wilt uitstralen beter beklijven. Onder het mom 1 stroopwafel = 1 nieuw contact!


Stroopwafels inzetten als relatiegeschenk?

Verse stroopwafels in het buitenland

Stroopwafels of poffertjes weggeven aan bezoeker is een beproefd recept in binnen- en buitenland. En met onze speciaal ontwikkelde reisunit ook nog eens een betaalbare onderneming! Eatdutchwaffles is de enige partij die dit hele traject op professionele wijze op zich kan nemen. Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van je stand een zoete smaak aan de kennismaking overhouden. En die heerlijke geur van verse stroopwafels vult elke ruimte. Afhankelijk van de bestemming vervoeren we onze mobiele units per schip of met onze eigen bakwagen. Om de vervoerskosten te drukken, beschikken we nu ook over speciale cateringunits voor in het vliegtuig. Verder zijn onze mensen erop getraind om onderdeel uit te maken van beursteams. Met onze ervaring kunnen wij ook goed meedenken over de juiste marketingacties.


Meer weten over het huren van een stroopwafelkraam?

U wilt een stroopwafelkraam huren of u wilt meer informatie? Vul onderstaand contactformulier en u ontvangt een vrijblijvende offerte.