LANGUAGE:

Stroopwafelkar - Eat Dutch Waffles

Stroopwafelkraam huren bij Eatdutchwaffles

Stroopwafelkar huren bij Eatdutchwaffles

Wij voorzien evenementen van smakelijke meerwaarde met onze unieke stroopwafelkar. Ongeacht het aantal personen dat je verwacht. Wij hebben ruime ervaring met onze stroopwafelkar op evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers, die smachten naar de smaak van onze lekkere stroopwafels.

Stroopwafelkar als aankleding evenement

Schakel de stroopwafelkar van Eatdutchwaffles in voor de aankleding van diverse evenementen en bedrijfsfeesten. Ervaar zelf de meerwaarde van de aanwezigheid van onze stroopwafelkar tijdens je evenement. Het is ook mogelijk onze stroopwafelkar te voorzien van je eigen huisstijl.  

Meer informatie stroopwafelkar huren

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze stroopwafelkar huren, of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij kunnen dan ook meer vertellen over de mogelijkheden om bijvoorbeeld verpakkingen te branden met een bedrijfslogo, of onze mobiele stroopwafelkar te voorzien van je huisstijl. 
 

Informatie aanvragen

Naam
Bedrijf
Telefoon
E-mail
Soort evenement
Datum
Tijdstip
Locatie
Verwacht aantal personen
Extra opmerkingen

Stroopwafelkar in eigen huisstijl huren


Het is ook mogelijk om de stroopwafelkar volledig te stylen in uw eigen huisstijl. Daarmee krijgen onze verse stroopwafels een nog sterkere uitstraling.