LANGUAGE:
27-12-2012

Toch geen vakantie

Ik had drie maanden geleden al een periode van twee weken in mijn agenda geblokt. Rond Kerst en Oud & Nieuwjaar wilde ik niet werken. Lekker met mijn vriendin en dochter leuke dingen gaan doen na een jaar hard werken. Tot een week voor de ‘kerstvakantie’ hield ik mijzelf en omgeving voor de gek door te vertellen dat ik het iets rustiger aan zou doen. De realiteit was dat er gewoon gewerkt moest worden.

Vanwege alle evenementen loop ik achter met e-mails en administratief moet het jaar nog worden afgesloten. Een pittige klus.

Jessica is deze week vrij. Ze werkt ondertussen een dikke maand op kantoor en ik ben blij met de extra handjes. Maar nu de handjes een weekje niet aanwezig zijn, moet ik zelf alle bakmaterialen van het afgelopen weekeinde opruimen. Ik heb er geen hekel aan. Maar een dag voor de kerst had ik eigenlijk wel andere plannen.

De Kerstdagen waren wel heerlijk. Eerste Kerstdag was voor het eerst in maanden een dag dat ik niet aan stroopwafels of werk dacht. We hebben heerlijk uitgeslapen en ik heb een uur met mijn dochter duploblokken gestapeld. De dag ervoor hadden we met vrienden gegourmet en ik voelde me ontspannen.

Tweede Kerstdag heb ik toch mijn computer erbij gepakt en wat mails verstuurd. Een aantal belletjes naar Amerika gepleegd. Over een maand staan wij op een grote foodbeurs in San Francisco en hiervoor moet nog veel geregeld worden.  Ik moet mijn vlucht nog boeken, het hotel staat nog niet vast. Van die gehoopte vakantie is niet veel gekomen. Mijn agenda staat komende week gewoon vol. Ik neem mij alvast voor om op 1 januari echt niet te werken. Echt niet!

« Terug
Wij maken gebruik op onze site van een Google Analytics-cookies. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet. Wij maken wel gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
 Cookies NIET accepteren