LANGUAGE:
16-01-2013

San Francisco


De komende week staat helemaal in het teken van San Francisco en ons Amerikaanse bedrijf. Voor het eerst gaan wij Eatdutchwaffles op het grote podium presenteren. Wij zijn aanwezig met een stand op de Fancy Food Show. Een grote beurs waar duizenden producenten en merken aanwezig zijn om hun product te presenteren.

Ik merk aan mijzelf dat ik gespannen ben voor het evenement. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om een netwerk op te bouwen in Amerika. Dit lukt wel, maar niet altijd met de snelheid die ik (wellicht te naïef) had gehoopt. De deelname aan de beurs moet hier verandering in gaan brengen. Mijn Amerikaanse partners hebben echter nog niet alles mijn ongeduldige wens geregeld.

Daarnaast heb ik mij de laatste twee maanden vanwege de drukte in Nederland nauwelijks met het Amerikaanse bedrijf kunnen bemoeien. Wij hebben in Utah een business manager die alles runt, maar ook hij heeft tijdens de feestdagen iets minder van zich laten horen. Ik kijk uit om vier dagen lang de tijd te hebben om goed bij te praten over de Amerikaanse zaken.

Als ik na een vlucht van bijna elf uur het vliegtuig uitstap ben ik blij om Tyler te zien. Tyler runt ons Amerikaanse bedrijf. Na tien minuten zoeken op het vliegveld doet het goed zijn brede Amerikaanse lach te zien. We pakken een taxi naar het hotel midden in de stad en besluiten vanwege de kosten een hotelkamer met elkaar te delen.

Daarna vertrekken we naar Fishermans Warf. Het toeristische gedeelte van San Francisco. Ondanks mijn jetlag geniet ik van de temperatuur (18 graden) en de zon die in mijn gezicht schijnt. We kletsen bij over het bedrijf en om zeven uur lokale tijd val ik kapot, tevreden en vol goede moed in het verloop van het evenement in slaap.

Als wij de volgende dag onze stand gaan opbouwen, ben ik echter minder goed te spreken. Voor mijn gevoel zijn er te weinig producten aanwezig om als ‘sample’ weg te geven. De stand ziet er amateuristisch uit vergeleken met de prachtige creaties van grote Amerikaanse koekmerken bij ons in de buurt en onze sales man komt pas laat in de middag aan met de bakijzers. Voor mijn gevoel veel te laat om alles rustig en netjes op orde te krijgen.

De zenuwen verdwijnen als we later in de zon op het gras liggen van een park midden in San Francisco. Ondanks de stress voor de beurs, geniet ik van de stad. Weer eens wat anders dan Salt Lake City waar ik het afgelopen jaar zes keer ben geweest. En het weer is zo lekker dan de zenuwen voor het evenement even verdwijnen.

Op de hoogte blijven van onze laatste blog? Volg ons via Facebook, twitter of op www.eatdutchwaffles.nl.

Like us
Facebook.com/eatdutchwaffles.nl (bedrijf NL)
Facebook.com/eatdutchwaffles (bedrijf USA)

Twitter
twitter.com/Joostkling
twitter.com/eatdutch (bedrijf NL)
twitter.com/eatdutchwaffles (bedrijf USA)

 

« Terug
Wij maken gebruik op onze site van een Google Analytics-cookies. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet. Wij maken wel gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
 Cookies NIET accepteren