LANGUAGE:
16-11-2012

Mijn laatste dag als wereldveroveraar


Gisteren was officieel de laatste dag als ‘Wereldveroveraar’. Een jaar lang ben ik samen met nog negen andere Nederlandse ondernemers gevolgd door BNR Nieuwsradio en het Financieele Dagblad. Allemaal hebben wij het doel om met ons bedrijf de wereld te veroveren. Stuk voor stuk ondernemers die mij hebben geïnspireerd, maar ook veel hebben geleerd het afgelopen jaar. Op www.wereldveroveraars.nl kan je al onze verhalen nog nalezen.

Het einde van Wereldveroveraars is direct ook het begin van meer updates op deze blog. Het laatste jaar heb ik zoveel reacties gekregen op de verhalen die rondom Eatdutchwaffles zijn verschenen, dat ik graag mijn ervaringen blijf delen. Een mooi moment om te starten met dit goede voornemen.

De afsluiting van het wereldveroveraarsjaar was top. De evenementen hebben mij het hele jaar door steeds veel energie gegeven. Vandaag was er naast een snel interview op BNR Nieuwsradio nog een speech van de mensen achter de schermen. Lovende woorden van BNR en hoofdsponsor KLM. Halverwege de middag maken klinkende champagneglazen om definitief een einde aan het wereldveroveraarsjaar. 

Ik vind het jammer dat het jaar erop zit, maar eigenlijk ben ik wel opgelucht. Een jaar lang heb ik zoveel mogelijk mooie momenten willen delen met de luisteraars van BNR en de lezers van het Financieele Dagblad. Meerdere malen per dag stuurde ik tweets de wereld in met van alles en nog wat dat mij op dat moment bezig hield. De bijeenkomsten en bezoekjes aan de studio van BNR leverden veel publiciteit op, maar kostte ook veel tijd.

Ik ben van plan om het de komende weken even iets rustiger aan te doen met de (social) media. Er staan veel evenementen voor de deur en dus moet ik de komende weken even mijn energie in andere zaken stoppen. 

« Terug
Wij maken gebruik op onze site van een Google Analytics-cookies. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet. Wij maken wel gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
 Cookies NIET accepteren