LANGUAGE:
11-01-2013

Een week ziek op bed

Het nieuwe jaar is niet best begonnen. De afgelopen week heb ik een flinke griep te pakken gehad. Om eerlijk te zijn moet ik mijzelf daar eigenlijk nog de schuld van geven ook. Ik was al weken niet helemaal fit, maar heb gewoon doorgewerkt. Zaterdag stond ik op een verjaardag van vrienden toen het idee ontstond om nog even te kijken bij een bandje die in de buurt zou spelen. Ik had wel zin in wat extra ontspanning.

Drie uur later stond ik samen met een groep vrienden te dansen en te springen voor het podium met de Band & Breakfast. Ik kende de band niet, maar vermaakte mij prima. Eindelijk weer eens op een feestje even lekker los gaan. Ik hou wel van een avondje dansen. Zeker met een paar biertjes op.

Die biertjes werden mij helaas ook fataal. Ik had al weken weinig slaap gehad, nauwelijks gedronken en deze biertjes sloegen iets te hard in. Rond half vier was ik thuis. De schade stopte niet alleen bij een kater de volgende ochtend. Ik heb mezelf de laatste zet gegeven voor een weekje griep.

Als zelfstandig ondernemer wil je eigenlijk altijd doorwerken. Ziek zijn kost geld. Maandagavond hadden wij ook nog een pizza party met al onze stroopwafelbakkers. Daar kon ik natuurlijk niet onderuit.  Maandag en dinsdag zat ik ziek achter mijn computer. Tegen beter weten in eigenlijk. Woensdag ging het echt niet meer en moest ik een dag in bed blijven liggen. Een verschrikkelijk gevoel. Er ligt zoveel werk, en ik lig alleen een beetje in bed. Donderdag uitgeslapen en weer aan de bak gegaan. Ziek of niet. Het bedrijf draait gewoon door.

« Terug
Wij maken gebruik op onze site van een Google Analytics-cookies. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Het laatste octet van het IP-adres wordt gemaskeerd en ‘gegevens delen’ is uitgezet. Wij maken wel gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
 Cookies NIET accepteren